3 ian. 2010

Fashion icon - Kelly Osbourne

Nici ca puteam incepe seria Fashion icon-urilor, si implicit dezvoltarea blogului Olgai, cu un personaj mai potrivit. Controversata pe de o parte de foarte multi, dar si apreciata in aceeasi masura, Kelly Osbourne, fiica celebrilor Ozzy si a lui Sharon Osbourne.


Pe Kelly cred ca o apreciez de cateva luni. Nu i-am urmarit constant activitatile , dar la un moment dat, cautand pe net o tunsoare care sa cred ca mi sar potrivi, am dat de ea si de atunci ador sa caut imagini cu ea. Imi place stilul la nebunie.
Intre 2002 si 2005, a participat la crearea reality-show-ului "The Osbournes", fapt care a contat foarte mult in dezvoltarea sa ca persoana. Ea a afirmat in cateva interviuri, nu multe insa, ca cei ce se uitau la emisiune ajunsera sa o catalogheze drept "fat and spoiled", lucru care a durut-o foarte mult, de aceea si-a facut un obicei din a se imbata, a se droga si bineinteles a soca lumea prin felul in care se imbraca si se machia.


In copilarie modul sau de abordare al hainelor mergea mai mult pe ideea "ma imbrac pentru a soca"...sau oripila chiar ar spune unii, de cativa ani tanara Osbourne a inceput sa treaca peste drama unei copilarii on the spotlight si a unor parinti foarte ocupati si a crescut o femeie plina de stil. Ori faptul sa a slabit foarte mult, ori relatia cu fotomodelul Luke Worrell, sau chiar ambele, au facut-o sa se gandeasca de 2 ori inainte de a pune ceva pe ea.

Rochite putin deasupra genunchiului intr-un stil vintage, pantofi cu toc, ochelari vintage rai-ban si nu numai, palarii, curele pentru a accentua talia, tunsoare scurta si par blond, machiaj usor, gene lungi si buze rosii. Cam asta am luat eu in seama de la ce inseamna Kelly, dar nu numai asta.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu