29 ian. 2010

Random stuffs plus more

Nici nu am inceput bine si deja totul s-a dus naibii. De ce nici o miscare in atata amar de vreme? Pentru ca e urat afara. Cred.

Anyway. Forgive and forget ;;) ?

Totusi, in perioada asta nu am stat degeaba. M-am documentat, am google-uit, am surf-uit pe pagini si mi-am dat seama mai exact cam cum ar trebui sa mearga lucrurile.

Pentru ca aparatul meu inca nu sa hotarat sa mearga la doctor...am hotarat ca ma voi descurca fara el. Plus ca este si foarte frig afara si am nevoie de soare pentru a putea gandi si actiona la valori maxime :D .

Ok...postul asta pe langa faptul ca ma scuz eu intr-un mod destul de lame...o sa prezint 3 outfituri si automat si 3 branduri pe care eu le-am descoperit (tin sa repet ca sunt la inceput) si care au ajuns sa imi placa mult.

So... 3 outfit-uri pentru azi.
Inspiration: Jimmy Choo bags, jeffrey cambel shoes, aujourdhui sophie tutus, nasty gal items-> jimmy choo bag, jeffrey cambel shoes, carmakoma outfit (brand specializat cu haine pentru persoane plinute..foarte interesant..check it out)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-> Jimmy Choo bags, jeffrey cambel shoes,nasty gal clothes


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-> Jimmy Choo bags, jeffrey cambel shoes,nasty gal clothes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu